Geen zadelpijn met de Lopifit


26 september 2023

Heb jij net als Carlijn een zitvlakprobleem (lees hier haar column hierover) waardoor je niet pijnvrij kunt fietsen en wil je op zaterdag 11 november een Lopifit proberen bij Loopfiets Groene Hart? Geef je dan nu op!


Er is een beperkt aantal Lopifits beschikbaar dus vol = vol. Deelnemers krijgen vóór 4 november 2023 bericht. Algemene voorwaarden van toepassing. Opgeven kan tot 31 oktober 2023.

Locatie:
Loopfiets Groene Hart
Dirk Verheulweg 6u
2742 KD Waddinxveen
Tel. 06 17 99 54 01
www.loopfietsgroenehart.nl
Contactpersoon ter plaatse: Hans

Aanvangstijd is 13.00 uur. Je krijgt uitleg en vervolgens kun je gaan Lopifitten. Dit duurt tot ongeveer 16.00 uur. Na afloop wordt er voor een drankje gezorgd. Carlijn is deze middag ook aanwezig, met haar eigen Lopifit.

Vol = vol. Deelnemers krijgen vóór 4 november 2023 bericht. Algemene voorwaarden van toepassing.


Actie Lopifit uitproberen


* = Verplichte velden

Ja, ik wil graag een Lopifit uitproberen bij Loopfiets Groene Hart in Waddinxveen op zaterdag 11 november 2023.
Naam *
Adres *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *


Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de actie vermeld in ZorgSpeciaal editie 2 van 2023, pagina 9 ‘Loopfiets Groene Hart’. Loopfiets Groene Hart in Waddinxveen stelt op zaterdag 11 november 2023 vijftien (15) Lopifitten voor 3 uur ter beschikking om uit te proberen. Door deelname aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. 


1 – De deelnemer is 12 jaar of ouder. 
2 – De winnaar van het uitproberen van een Lopifit krijgt per telefoon of e-mail bericht op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres of telefoonnummer. 
3 – Over de uitslag en toekenning kan niet worden gecorrespondeerd.
4 – Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland.
5 – De deelname is persoonsgebonden en staat op naam van de deelnemer. De deelname is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de deelname of de aan de actie verbonden voorwaarden, is Hoogland Medical gerechtigd een andere deelnemer te kiezen.
6 – De afhandeling gebeurt door Loopfiets Groene Hart in Waddinxveen. Algemene voorwaarden van Loopfiets Groene Hart zijn van toepassing. 
7 – Gebruik van de ter beschikking gestelde Lopifit is voor rekening en risico van de deelnemer. Hoogland Medical kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de Lopifit door de deelnemer. 
8 – De geleende Lopifit dient na de proefperiode van maximaal 3 uur te worden geretourneerd bij Loopfiets Groene Hart in Waddinxveen. De datum van 11 november 2023 staat vast en kan niet worden gewijzigd.
9 – De persoonsgegevens worden gebruikt om uitvoering te geven aan deze actie. Hoogland Medical is gerechtigd om de persoonsgegevens te verstrekken aan Loopfiets Groene Hart in Waddinxveen. 
10 – Hoogland Medical is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade of verwondingen die voortvloeien uit deelname aan het uitproberen van de Lopifiets op 11 november 2023 noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname.
11 – Hoogland Medical is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot deze actie of het verloop van de actie op oneerlijke wijze beïnvloeden.